Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΙΟΥΝΙΟΣ*

Καλό μας μήνα λοιπόν!! Μπήκε το καλοκαίρι για τα καλά!! Ήλιος, ζεστά χαμόγελα, και τα δύσκολα τελειώνουν σιγά σιγά... Το εύχομαι δηλαδή! Ο χειμώνας που πέρασε, είχε τα πάντα... Απογοητεύσεις, έρωτα, αγάπη, χαμόγελα, δάκρυα... Πολλά δάκρυα! Ήταν απρόσμενος... Ποτέ δεν περίμενα να συμβούν κάποια πράγματα.. Αλλά το κυνήγησα! Και έγιναν! Και μου βγήκε σε καλό! Θυμάμαι εκείνα τα απογεύματα του χειμώνα... Επισκέψεις σε μια άγνωστη περιοχή (μέχρι τότε), μόνο και μόνο για να αναπνεύσω λίγο από τον αέρα του! Το έμαθε, αλλά πολλούς μήνες μετά! Τον χειμώνα, έχασα ανθρώπους που ποτέ δεν πίστευα ότι θα έφευγαν! Κι ας ήταν ήδη πολύ μεγάλοι... Η απουσία τους με τρόμαξε, και η αλήθεια είναι πως ακόμα με τρομάζει... Κάποια πράγματα δεν ξεπερνιούνται από την μια μέρα στην άλλη! 
Κατάλαβα, πως η ζωή μας είναι ένας κύκλος! Έχει αρχή, μέση, και τέλος... Και είναι όμορφη! Πολύ!!! Γι' αυτό λοιπόν, δεν πρέπει τίποτα να μας τη χαλάει! Ε κι αν υπάρξει και η μελαγχολία, τι έγινε; Μέρος της ζωής μας είναι κι αυτή! Το θέμα είναι να μπορέσουμε να τη ξεπεράσουμε! Και να σταθούμε στα πόδια μας ξανά!! Κι αν πέσουμε, θα σηκωθούμε πάλι!!! 
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!! 
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΙΑ!! 
Σ Ι Γ Ο Υ Ρ Η . . .

5 σχόλια:

  1. αχ καλη μου...δν σε ξερω αλλα πολυ θα ηθελα να ειχα εναν ανθρωπο σαν και εσενα διπλα μου...αισιοδοξο,συνηδητοποιημενο...προσπαθεις να στεκεσαι στα ποδια σου,να ξεπερνας τις δυσκολιες!ειναι σπουδεο και λιγοι ανθρωποι τα καταφερνουν!να εισαι καλα!και να εχεις καλο μηνα! Υ.Γ 8α ηθελα πολυ να υπηρχαν περισσοτεροι αν8ρωποι σαν και εσενα να στυριχτω! χχχ..φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου χαίρομαι ιδιαίτερα που σε έκανα να νιώσεις όμορφα! Ξέρεις, η ζωή μας είναι ένα δώρο! Μας χαρίστηκε και πρέπει να ζήσουμε!! Με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται... Θα υπάρξουν οι δυσκολίες, τα άγχη, οι άσχημες στιγμές, μα πίστεψε, οι όμορφες και γεμάτες χαμόγελο είναι πολλές περισσότερες!
      Βάλε το χαμόγελο στη ζωή σου και θυμήσου πως μ΄αυτό περνάνε τα πάντα!!
      Καλό μήνα και σε σένα καλή μου!!!!
      Υ.Γ Μπορείς να στηριχτείς σε μένα μέσα από τις αναρτήσεις μου!! Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  2. χαχαχα ναι έχεις δίκιο αυτό θα κάνω και ναι πιστεύω στην δύναμη που μας χαρίζει το χαμόγελο..στην δύναμη που πέρνουμε καθώς χαμογελάμε...απλώς να..όταν είμαι λυπημένη ή ταραγμένη βγαίνουν μόνο δάκρυα...δεν είμαι από τους ανθρώπους που μπορούν να συγκρατήσουν τα συναισθήματά τους και μερικές φορές με χτυπάνε σε αυτό το σημείο που πονάει...στο σημείο που ξέρουν ότι δεν θα αντέξω και θα λυγίσω...στις αδυναμίες μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμμμμ.... Ίσως τους έχεις δώσει το δικαίωμα!! Δείξ'τους πως είσαι δυνατή... Και θυμήσου!!! Όλα θα πάνε ΚΑΛΑ.... ΟΛΑ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. χααχαχ σε ευχαριστώ καλή μου!!θα το θυμάμαι!1


    xxx να εισαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

γλυκά χαμόγελα....